Modalitate inscriere

Puzzle Membrii-11) Descarcati Cererea de inscriere pentru Membru Activ
    Descarcati Cererea de inscriere pentru Membru Simpatizant


2) Completati si semnati Cererea de inscrierecu mentiunea ca sunt obligatorii campurile marcate cu *. Anexati Cererii de inscriere o copie de pe cartea/buletinul de identitate. Cererea poate fi completata atat in format .doc, cat si dupa printare. In ambele cazuri trebuie
semnata olograf.


3) Expediati Cererea de inscriere in original si copia cartii de identitate prin intermediul Postei Romane, prin curierat rapid sau o puteti depune direct la sediul Asociatiei :
ACPA Romania-“Optimum Cibum”, Str.Cenuseresei nr.2, bloc 52, scara 1, apart.4, parter, sector 2, cod postal 21242, Bucuresti.
Pentru a monitoriza inscrierile (exista posibilitatea de a se pierde pe drum) va rugam sa trimiteti o copie a Cererii si pe e-mail-ul asociatiei: acparomania@gmail.com


4) Inscrierile neinsotite de o copie a cartii de identitate sau inscrierile trimise exclusiv prin fax, e-mail sau prin orice mijloc de comunicare cu exceptia celor mentionate la pct.3 nu sunt admise.


5) Calitatea de Membru Activ conferă mai multe drepturi (inclusiv dreptul la vot) și obligații decât calitatea de Membru Simpatizant. Drepturile și obligațiile membrilor sunt prezentate pe larg în Statutul Asociației. Cuantumul cotizației se stabilește de către Adunarea Generală.