Mancare sanatoasa la Restaurantul Pastravaria Albota

AUTOCOLANT ROC ALBOTA CCO mancare sanatoasa, naturala este pe zi ce trece tot mai greu de gasit; asta cu atat mai mult cu cat cotidianul tinde sa ne sufoce cu diverse probleme, fara sa ne mai ramana timp si rabdare sa cautam ceea ce este de multe ori extrem de important si anume alimente naturale si sanatoase.310820142858

Acest lucru se poate observa inclusiv in concedii, in alegerea destinatiei si a locului de cazare si masa. Devine deci esential ca acel hotel/restaurant sa puna la dispozitia turistilor alimente naturale si sanatoase, iar acestia la randul lor sa fie constienti de faptul ca, in acel loc ii asteapta o astfel de mancare.300820142688

Restaurantul Pastravaria Albota pune mare pret pe acest lucru iar in fermele proprii, intr-un cadru natural si perfect ecologic, se obtin ingredientele de baza al meniului propus (pastrav, porc, vita (inclusiv din rasa Angus), bivoli, oi, capre, pasari, bibilici, iepuri, lapte si produse lactate, oua, mezeluri (fabricate in atelierele si afumatoriile noastre) si nu in ultimul rand gradinile si serele de legume proaspete

In cele ce urmeaza va propun un meniu cu care ne mandrim, pe care multi il cunosc deja si care de la an la an este tot mai solicitat.1

Aperitiv – pentru inceput va propunem o “gustare cu branzeturi Poienita”, la care va veti bucura de diferite soiuri de branza, toata din productia proprie in care se urmareste cu mare atentie fiecare etapa, incepand cu pasunile in care pasc in voie oile, caprele si vitele, apoi prelucrarea traditionala a diferitelor soiuri de branzaturi. O tuica de pruna sau afinata (productie proprie) pot fi de asemenea un aperitiv bun, ce va deschide pofta de mancare.

Fel principal“File de pastrav in fulgi de porumb”File pastrav in fulgi de porumb,cartofi natur Specialitatea casei-File pastrav in fulgi de porumb este unul din cele mai cunoscute si apreciate feluri de mancare. Daca in cazul aperitivului nu vedeti neaparat animalele sau fabricuta de branzaturi (o mica excursie poate rezolva insa acest neajuns); in cazul pastravului il puteti vedea innotand in bazine pastravariei. Tot in complex este filetat cu grija astfel incat sa nu ramane oase razlete iar apoipreparat. Ca si garnitura veti fi serviti cu cartofi natur, de asemenea din productia proprie si cu un sos special, produs din smantana si patrunjelul din cultura noastra. Bineinteles ca la acest meniu putem recomanda un vin alb, la alegerea dvs.  din lista de vinuri.

Intregul meniu va veni insotit de o paine de casa proaspata, pregatita in dimineata acelei zile in cuptorul nostru cu vatra pe lemne (pentru dvs. si copii dvs. poate fi o oprtunitate de a putea urmari sau chiar participa la intreg procedeul de producere a painii, in fiecare dimineata la ora 07,00 – la Vila Poienita)

Desert – o “Placinta de casa cu mere”, pregatita ca la bunica, nu poate face altceva decat sa inchida perfect un asemenea festin, avand bineinteles multumirea ca ati servit alimente naturale, sanatoase, peparate cu mare grija si bineinteles … savuroase.

Datorita faptului ca de la an la an, numarul clientilor doritori de mancare sanatoasa si alimente naturale este in continua crestere, printr-o investitie majora s-a marit atat capacitatea bucatariei cat si cea a teraselor (ultima fiind inaugurata la sfarsitul lunii iulie 2014)310820142830

Va rugam sa gustati, iar apoi asteptam parerea dvs. !

Informatii si detalii puteti obtine la: 0741-033.894, pers. contact: Radu Lazar, sau prin e-mail: http://www.albota.sobis.ro/

(Articol Publicitar. Restaurantul Albota detine Marca Restaurant Recomandat „Optimum Cibum”)DIPLOMA MARCA ALBOTA