Bebe Bucovina a venit la copiii de la Fundeni

Apa este vitala fiintelor umane! Un om poate supravietui o luna fara hrana, dar numai o saptamana fara apa.

Vrei sa-ti mentii greutatea potrivita? Bea apa! ajuta digestia si regleaza apetitul.

Vrei sa ai un aspect sanatos? Bea apa cu incredere!

Este bine sa consumi o apa cu pH neutru (7-8)

70% din tine este apa! Bebelusii au 10% in plus la nastere.

70,8% din suprafata Pamantului +apa. Exact ca in corpul uman!

Apa din subteran are un continut constant de minerale si este izolata de poluare, fata de cea de la suprafata

Ti-e sete? Este primul semn al deshidratarii! E posibil sa fi pierdut deja 1% din cantitatea totala de apa din corp.

Esti obosit  si te concentrezi greu? Hidrateaza-te repede! Deshidratarea blocheaza toxinele in organism si ne afecteaza starea de bine.

Poze ACPAR-0098

Un tandem pentru sanatatea copiilor

Am citat dintr-un atractiv pliant  al firmei Rio Bucovina; si am citat exact aproape toate “invataturile” comunicate de Departamentul de Marketing pentru ca informatiile mi s-au parut limpezi ca apa de izvor, proaspete ca roua diminetii si clare ca o apa fara reziduri minerale.

La inceputul lunii martie, Rio Bucovina a oferit Clinicii de Nefrologie si Dializa Pediatrica  din cadrul IC Fundeni, printr-un contract de sponsorizare generos, o cantitate de 352 cutii Bebe Bucovina 3L (ceea ce inseamna 2 paleti). De remarcat ca in Reteaua Carrefour o cutie se vinde la pretul de 21,20 RON. Actiunea a fost sprijinita si intermediata de ACPA Romania “Optimum Cibum”, parte a unui proiect de implicare, alaturi de mari producatori, in a asigura copiilor si persoanelor aflate in dificultate a unor a produse de stricta necesitate.Poze ACPAR-0111

Multumiri speciale adresam doamnelor  Carmen Radu (Marketing Manager) si Corina Ganceanu (Project Manager),  extrem de receptive si generoase, cu care deja am colaborat in cadrul Proiectului “Sanatatea este o stare de bine. Tu esti bine?”,  proiect in cadrul caruia Bucovina le prezinta elevilor rolul si importanta hidratarii corecte cu o apa de calitate pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

Dr. Cristina Stoica (Sef Sectie) si Dr. Mariana Vasilescu (Coordonator Statie Dializa) au participat din partea Clinicii la deschiderea simbolica a primei cutii de Bebe Bucovina, actiune care s-a desfasurat  si cu sprijinul cald si entuziast al copiilor de pe etajul  pe care este situata Sectia III, Clinica Pediatrie.(http://acparomania.ro/blog/nefrologie-si-dializa-pediatrica-la-nivel-european/)

Poze ACPAR-0115

Doua Doamne cu suflet mare, Corina Ganceanu si dr. Cristina Stoica, alaturi de Presedintele ACPA Romania, Mihai Panait

Bucuria de a oferi, a partenerilor de la Rio Bucovina, s-a intalnit cu competenta si altruismul personalului medical din cadrul Clinicii de Nefrologie si Dializa Pediatrica. Am fost mandri ca ne-am implicat in aceasta actiune de “hidratare” a sufletului, adevarat izvor de bine si de binefacere.